Güvenlik Amiri, bölge dışından lojman alacak, babasını oturtacak iddiası...

LOJMAN KIYAĞI!

Gazetemiz Whatsapp hattına ulaşan bir bilgiye göre TTK Genel Müdürlüğü'ne bağlı bir bölgede görev yapan bir Güvenlik Amiri'nin, kendi görev yaptığı bölge dışından lojman edineceği iddia edildi. Kendi ismini gizleyen ve TTK tarihinde ilk kez yaşandığı belirtilen bu iddianın gerçek olup olmadığı merak ediliyor.

TTK çalışanı tarafından Whatsapp hattımıza gönderilen çarpıcı iddia şöyle:

"TTK ...... Güvenlik Amiri ........ ..., görev yaptığı yerde lojman ediniyor. Daha buraya taşınmadan takas yöntemi ile Yağcılar'da bulunan BİM'in alt tarafındaki TTK'ya ait lojmanlardan ev alıyor. Yayla Konağı'nın karşısındaki Lojmanlar. Fakat TTK'nın tarihinde bu ilk görülüyor. Kişiler çalıştığı yerden lojman almak zorundadır. Örneğin Üzülmez'de çalışan Üzülmez'de, Kozlu'da çalışan Kozlu'dan, Karadon'da çalışan Karadon'dan lojman almak zorundadır. Aynı şekilde TTK Genel Müdürlük Beyaz Saray'da çalışanlar da Genel Müdürlük civarından lojman almak zorundadır.

KENDİSİ TAŞINMAYACAK, BABASINI YERLEŞTİRECEK

Yıllardan beri Genel Müdürlükte çalışıp lojman sırası bekleyenlere büyük bir haksızlık yapılmıştır. Ve adı geçen kişi  taşınmayacaktır, buraya babasını yerleştirecek. Yağcılar merkezinde evinde oturmaya devam edecektir. Her şeyi bir kenara TTK'nın tarihinde bu ilk oluyor. Bölgede çalışıp Genel Müdürlük civarından ev almak. Bu olay kurumda çalışanlar arasında huzursuzluk yaratmıştır."

(Halkın Sesi)