MADDİ KRİZ VE KORONA VİRÜS NEDENİYLE TESİS YARIM KALDI 
Zonguldak Kömürspor yönetiminin sezonda başında kulüp binasında başladığı yenileme çalışmaları maddi kriz nedeniyle durdu. Aylar sonra kapılarını açan kulüp binasında sadece harfiyattan başka birşey gözükmedi. 
*********
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un sezon başında bakıma  aldığı Fener'de ki kulüp binası maddi kriz ve korona virüs nedeniyle durdu. Sezon başında Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir'in kendi imkanları ile başladığı kulüp binasında odalar birleştirilerek  A'dan Z'ye yenileme çalışmaları yapılıyordu. 
Ancak büyük umutlarla başlanılan yenileme çalışmaları bir kişinin el atması nedeniyle gücü yetmedi. Kırmızı Lacivertli yönetim yenileme çalışmalarını bitirmek için kara kara düşünmeye başladı.Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir hafta sonu aylar sonra tesisin kapılarını açarak inceleme yaptı. 
Bir kaç ay önce çalışmaların durduğu kulüp binasında adeta kötü bir görüntü ortaya çıktı. Kaba inşaatı bile bitmeyen kulüp binasında harfiyattan başka birşey kalmadı. A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, biran önce maddi kaynak yaratarak çalışmaları lig bitine kadar tamamlamayı planlıyor.
''Korona virüs ve maddi kriz nedeniyle ara vermek zorunda kaldık''
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, ''Hacı Demir Başkanımız kendi imkanları ile tesisi yenilemek için elinden geleni yaptı. Ancak korona virüs ve maddi kriz nedeniyle ara vermek zorunda kaldı. Bizlerde elimizden geleni yaptık. Şuanda kaba inşaatı bitmek üzere. Ancak çalışma yapılmadığı için kötü bir görüntü var. Burası bizim için çok önemli. Şuan için buradan başka bir tesisimiz yok. Burası için Zonguldak'ın ileri gelenlerinin elini taşın altına atarak destek vermesini bekliyoruz. Zaten yarısından çoğu bitti. Burayı tamamlarsak en azından bize burası bir süre daha idare eder''dedi.
Emre Can Bayram