Maden Mühendisleri ve Atletizm İ Temsilciliği tarafından Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda 4 Aralık Madenciler Günü nedeniyle,’’Madenciler Koşusu’’ yapıldı.

 Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde düzenlenen madenci koşusuna  Merkez İl ve İlçelerde 150 yakın sporcu katıldı.  2006-2008 doğumlu küçüklerde 400 metre, 2005-2006 doğumlu yıldızlarda 800 metre, 2001-2002,2003,2004 doğumlu gençlerde 1200metre yarışları yapıldı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun ev sahipliğinde yapılan Madenci Koşusunun startını Maden Mühendisleri Odasını Başkanı Hüsnü Meydan verdi. Yoğun yağmur altında gerçekleştirilen madenci koşusunda sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele verdi. Bazı sporcular zaman zaman zorlansalar da parkuru tamamladı.

Afkanistanlı öğrenciler büyük bir başarı örneği gösterdi

Madenciler günü nedeniyle düzenlenen Madenci koşusunda Afkanistan uyruklu öğrenciler büyük bir başarı örneği gösterdi. Anlamlı yarış da Kilimli Ortaokulu adına yarışlara katılan öğrenciler Mehdi Rezael birinci ve Roullah Hooman ise üçüncüsü olarak altın ve bronz madalya’nın sahibi oldu.

Dereceye girenlere madalya ve hediye çeki

Yarışların sonunda dereceye giren sporculara Maden Mühendislerinin hazırlamış olduğu hediye çeki ve madalya verildi.  Hediyeleri, Maden Mühendisleri Odası 2’inci Başkanı Hüsnü Meydan, Gençlik Spor Şube Müdürü Gazel Güven, Atletizm İl Temsilcisi Erol Emral, ve Milli atletizm antrenörü Utku Duman verdi.
Emre Can BAYRAM

Küçük Kızlar

1. Dilara Tutar Aslan Zeki Demirci O.O.

2. Eylül Sena Dada. Yayla O.O

3. Büşra Üstünbaş. Aslan Zeki Demii O.O

Küçük Erkekler;

1. Mehdi Rezael Kilimli O.O

2. Erdem Akyüz. Kilimli O.O

3. Roullah Hooman. Kilimli O.O

Yıldız kızlarda:

1.Aysel Eylül Doğan Yeşiltepe Papila O.O.

2. Ela Palabaş Aslan Zeki Demirci O.O

3. Nilsu Başkan. Yayla O.O.

Yıldız Erkeklerde;

1.Caner Dayı. Yayla O.O.

2. Kerem Gündüz. Aslan Zeki Demirci O.O.

3. Ersin Nalbant. Aslan Zeki Demirci O.O.

Genç Kızlarda;

1.Elçin Emir Mehmet Çelikel Lisesi

2. Sema Nur Pulat Fazlı Erdoğan kız İ.H.L

3.Melisa Kaya. Baş Öğretmen A. L.

Tüm spocuları ve öğretmenlerini Tebrik ediyoruz.