MALZEME DAĞITIMININ İKİNCİ ETABI BAŞLIYOR
İlk etapta 12 Süper Amatör Lig takımına dağıtılan malzeme dağıtımının ikinci etabında 28 1.Amatör Lig takımına ve altyapı takımına malzeme dağıtımı yapılacak. 
Zonguldak Valiliğinin onayı ile Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve İl Özel İdaresi iş birliği ile geçtiğimiz günlerde 12 Süper Amatör Lig takımına malzeme dağıtımı yapılmıştı. Malzeme dağıtımının ikinci etabında ise 9 Eylül Çarşamba günü 1.Amatör takımlarına ve altyapı takımlarına törenle malzemeleri teslim edilecek. 
Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, ikinci etap malzeme dağıtımının 9 Eylül Çarşamba günü yapılacağını söyleyerek, ''Zonguldak Valiliğinin onayı ile Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve İl Özel İdaresi iş birliği ile 12 Süper Amatör Kulübüne malzeme dağıtımı yapmıştık. Bunun ikinci etabını ise 9 Ekim'de Valimiz Erdoğan Bektaş yönetiminde İl Özel İdare ve Zonguldak prtokolün katılımıyla 28 1.Amatör takımı ve altyapı takımlarına Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda malzemelerin dağıtımını yapacağız. Bizin için önemli olan sporun barış ve kardeşlik içinde yapılmasıdır. Bizler onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyoruz''diye konuştu.
Emre Can Bayram