TFFHGD Zonguldak Şubesi, dernek üyelerine ücretsiz maske dağıtımına başladı.

Tüm Dünya'yı etkisi altına alan ve Türkiye'de de etkisini göstermeye devam eden korona virüs salgını nedeniyle TFFHGD Zonguldak Şubesi tarafından maske ihtiyacını belirten Hakem ve Gözlemcilere ücretsiz olarak maske dağıtımı gerçekleştirildi. TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya Geçtiğimiz günlerde üyelerine maske dağıtımı gerçekleştireceklerini açıklamıştı.  Üyelerinin evden çıkmasını istemeyen Dernek Yönetimi sağlık maskelerini ve Siper Maskeleri bizzat üyelerinin evlerine kendileri getirdi. 

TFFHGD Zonguldak Şubesi tarafından yapılan açıklamada “TFFHGD Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu olarak, Maske ihtiyacını belirten Hakem ve Gözlemcilerimize ücretsiz sağlık maskesi ve siper maske dağıtımı gerçekleştirildi. Bu süreç zarfında ihtiyacını belirtilen Hakem ve Üyelerimize ileri ki günlerde de sağlık setleri dağıtılmaya devam edecektir. Yeter ki siz sevgili Hakem ve Gözlemcilerimiz sağlıklı bir şekilde evinizde kalın. Daima yanınızda olmaya devam edeceğiz” denildi. 

Ayrıca TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e Siper Maske temininde yardımında bulundukları için teşekkür etti.

Öte yandan Başkan Kaya, sahada zor şartlar altında görev yapan spor muhabirlerini de unutmayarak Pazartesi de  muhabirlere vereceğini söyledi.