MASKELER TESLİM EDİLDİ 
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi iş birliği tarafından üretilen 2000 adet siper maskeler İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.
*********
Türkiye’yi etkisi sürdürmeye devam eden korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler hızla artarak devam ediyor. Zonguldak Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan Sporcu Fabrikası’nda bulunan atölyede Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel , Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök, ve gönüllü üyeler tarafından siper maske üretimi gerçekleştirildi. İlk etapta 2 bin adet üretilen siper maskeler Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilirken, siper maskeler Atatürk Devlet Hastanesi’nde sağlık ve güvenlik personellerine dağıtıldı ve kullanılmaya başlandı.
SAĞLIK PERSONELİNDEN TEŞEKKÜR GELDİ
Siper maskeleri kullanmaya başlayan sağlık personelleri ise Hakan Yüksel ve ekibine teşekkür ederek şunları söylediler: “Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel hastanemize kendi üretimi siperlik maske yollayarak biz sağlık çalışanlarına destek olmuştur. Kendisine hastanemiz adına teşekkür ediyor, bu siperlik maske üretiminde emeği geçen herkesi kutluyorum. İyi ki varsınız”