MEKANIN SAHİBİ GERİ GELDİ
Kozlu Belediyespor 1 yıl aradan sonra yeniden Süper Lige çıktı
*************
Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Küme'ye düşen ver ardından teknik patron Erkan Sadıklar ve yardımcı antrenör Gökhan Giden, yönetiminde güçlü bir iddialı kadro kurarak yeniden hedefi Süper Lige çeviren Kozlu Belediyespor hedefine ulaştı.
İlk olarak ligi nağ mağlup bitererek yolun yarısını kat eden Kozlu Belediyespor play off'lar da farkını gösterdi.
Yeşil Beyazlı takım ilk maçında Gülüç Belediyespor 4-2 yenerek avantaj yakalamıştı. Kozlu Belediyespor rövanş maçında ise dün Kozlu Şehir Stadyumunda yeniden Gülüç Belediyespor'u konuk etti. Yeşil Beyazlı takım maçın  başından sonuna kadar üstün oynayarak rakibi Gülüç Belediyespor'u 10-2 farklı skorla yenerek adını Süper Lige yükseldi. 
Maçın ardından kupa töreni düzenlendi. Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, şampiyonluk kupasını takım kaptanı Oğuz'a verdi. Yeşil Beyazlı takım şampiyonluğu doyasıya eğlenerek kutladı.
********
Kupa Bektaş'a gitti.
Yeşil Beyazlı takımın şampiyonluğunda önem rol oynayan Kulüp Başkanı Yayalar, bu işin burda bitmediğini ve yeni sezonda da Süper Ligde şampiyon olarak takımı eskisi gibi Bölgesel Amatör Lige çıkaracağını söyledi. Öte yandan Başkan Yayalar, sezon başından buyana maddi manevi destekde bulunan ve iş siyaseti nedeniyle Ankara'da olan Belediye Başkanı Ali Bektaş'a şampiyonluk kupasını armağan ettikleri söyledi. 
Emre Can Bayram