MELİKE AVRUPAYI FETHETTİ
Zonguldaklı milli atletizm sporcusu Melike Malkoç, Portekiz'de yapılan Avrupa Şampiyonası Genç Kulüpler Kupasında takım halinde şampiyon oldu. Fenerbahçe, bu şampiyonlukla beraber üst üste 4'üncü şampiyonluğunu elde etti. 
Zonguldaklı milli atletizm antrenörü Utku Duman'ın yetiştirdiği ve Fenerbahçe forması altında bir çok başarılara imza atan milli sporcu Melike Malkoç, 21 Eylül Cumartesi günü Portekiz'de yapılan Avrupa Şampiyonası Genç Kulüpler Kupasında Fenerbahçe forması altında ülkemizi temsil etti. Milli atlet Melike Malkoç, şampiyona da takım halinde 100m ve 4x100 m branşlarında ter döktü. Malkoç, sarı lacivertli forma altında şampiyon olarak, şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. Fenerbahçe aldığı bu büyük başarıyla üst üst 4'üncü kez Avrupa Şampiyonluğu elde etti. 
Milli atlet Melike Malkoç; ''İstiklal marşımızı söyletip bayrağımızı dalgalandırdığım için çok mutluyum''
Milli atlet Melike Malkoç, Fenerbahçe forması altında şampiyon olduklarını söyleyerek, ''Bu şampiyonlukta 4 yıldır benimde içinde bulunduğum takımım Avrupa şampiyonu oldu. Portekiz'de İstiklal Marşımızı söyletip bayrağımızı dalgalandırdığımız için çok mutluyum. Ülkemizi ve takımımı en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Fenerbahçe 4'üncü kez üst üst Avrupa Şampiyonu oldu. Desteklerinden dolayı Fenerbahçe'ye ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e çok teşekkür ediyorum''dedi.
Milli atletizm antrenör Utku Duman, ''Melike kçk sporculara örnek bir sporcu''
Milli atletizm antrenörü Utku Duman, Melike'nin küçük sporculara örnek bir sporcu olduğunuı belirterek, ''İlimizde böyle bir sporcu olduğu için şanslıyız. Melike küçük sporculara örnek bir sporcu.Şehir olarak Melike'ye destek vermeliyiz. 20 yaşında olmasına rağmen 30'uncu uluslar arası yarışı. Bu yaşta böyle bir başarılı bir kariyer için kendisine teşekkür ediyorum. Antrenörü olarak kendisine başarılar diliyorum''diye konuştı.
Emre Can Bayram