MENEMEN ERCAN'LA YOLA DEVAM
TFF 1.Ligin yeni ekibi Menemen Belediyespor, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Zonguldak Kömürspor'dan transfer ettiği 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Ercan Çoşkun'la yola devam edeceği öğrenildi. 
Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Zonguldak Kömürspor'da  pek forma şansı bulumayarak Menemen Belediyespor'a transfer olan 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Ercan Çoşkun, gösterdiği başarılı performansla takımın şampiyonlukta katkı veren oyuncuları arasında girdi. 6 yıl Zonguldak Kömürspor'da 2 şampiyonluk elde eden Coşkun, ikinci yarı transfer olduğu Menemen Belediyespor'da da şampiyonluk yaşadı. 2021 yılına kadar Menemen Belediyespor'la sözleşmesi devam eden 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Ercan Çoşkun kariyerindeki ilk defa 1.Lig heyecanı yaşayacak. Menemen Belediyespor yönetiminin başarılı sol bek oyuncusunun genç ve takıma katkı vermesini göze alarak yeni sezonda da Çoşkunu takımda tutmayı karar verdiği öğrenildi. 
Bafra Tekelspor altyapısında yetişen 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Ercan Çoşkun, Genç Bafraspor, Samsunspor, Zonguldak Kömürspor ve Menemen Belediyespor formalarını giydi.
6 yıl Zonguldak Kömürspor forması giyen başarılı sol bek oyuncusu Ercan Çoşkun Kömürspor forması ile 3.Lig ve 2.Lig'de 78 maça çıktı.
Emre Can Bayram