MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Gürkan Gülay beraberindeki heyetle birlikte

MHP’de sürpriz buluşma

Son yapılan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Zonguldak Belediye Başkan adayı olan Gürkan Gülay beraberindeki heyetle birlikte dün MHP’ye bir heyecan getiren Genel Başkan adaylarından Meral Akşener ile Ankara’da görüştü. Yerel seçimlerde aldığı başarılı sonuçla partisinin oylarını iki katına çıkaran Gürkan Gülay’a MHP 3’üncü  sıra milletvekili adayı Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu, MHP Zonguldak Belediye Meclis üyesi Salih Alemdar ve parti eski yöneticileri Cumhur Cinal ve Hasan Çındır eşlik etti.

AKŞENER ZONGULDAK’A GELECEK

Dün Ankara Çukuranbar’daki ofisindeki Meral Akşener’le yaklaşık yarım saat görüşen Gürkan Gülay Halkın Sesi’ne yaptığı açıklamada, Zonguldak’taki ülkücü iradenin Meral Akşener’e destek olduğunu belirterek, “Kendisiyle Genel Başkanlık yolundaki çalışmalar ve Türkiye’nin geleceğiyle ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Meral Hanım, ilerleyen günlerde devam eden mahkeme sürecinden sonra Zonguldak’a da gelerek partililerle ve vatandaşlarla bir araya geleceğini bildirdi. Zonguldak’taki tüm partililerimiz ve hemşerilerimize selam ileten Genel Başkan adayımız Meral Akşener bu sürecin kırılgan bir dönem olduğunu ve parti içinde kırılmalar yaşanmadan tamamlanmasını istediklerini söyledi” dedi.

“ÜLKÜCÜLER DEĞİŞİM İSTİYOR”

MHP’nin artık iktidara gelme zamanı geldiğini ifade eden Gülay, “Bende ülkücü iradenin değişimden yana olduğunu bu konuda üst kurul delegelerimiz ve partililerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunulması gerektiğini kendisine ilettim. Partimizin Zonguldak’taki üst kurul delegesi olan temsilcilerimizin kararlarını geleceğe dair iyice düşünerek vermesi gerektiğini önemle belirtmek isterim. İlerleyen günlerde bu konuyla ilgili basın açıklaması da yapacağız. Zonguldak merkez ve ilçelerinde Meral Hanım’a destek çıkacak tüm arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.