MİNDERİN EFENDİLERİ
Zonguldak güreş branşında altın çağını yaşıyor... Güreş Antrenörü Şendoğan Atalay ve Murat Çakır'ın geleceğin sporcusu olarak gördüğü Miraç ve Yiğithan Alaca kardeşler Türkiye üçüncüsü olarak ilimize madalya ile dönmenin gururunu yaşadı.
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 13-16 Haziran tarihleri arasında Ankara'da 11-13 yaş grekomen Türkiye Şampiyonası yapıldı. 500 yakın sporcunun katıldığı şampiyonada Zonguldaklı sporcuları rüzgarı esti. Taşbacaspor Kulübü olarak 12-13 yaş grubunda ilimizi temsilen müsabakalara katılan Miraç Alaca 78 Kg'da üçüncü ve 11 yaş grubunda Yiğithan Alaca ise 44 Kg'da Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarı gösterdi. 
Güreş antrenörü Murat Çakır, ''Çalışmalarımızın karşılığını Yiğit ve Miraç kardeşlerden aldık. Sporcularımız Ankara'da yapılan şampiyona da rakiplerini geride bırakarak Türkiye üçüncülüğü elde etti. İlimize madalya ile dönmenin gururunu yaşadı. İnşallah daha çok çalışarak Şampiyonluklar hedefliyoruz. Bizlere destek veren Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Güreş antrenörü Şendoğan Atalay ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz''dedi.
Emre Can Bayram