TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un altyapı çalışmaları devam ediyor... Son dönemlerde bir çok yurt içinde turnuva da ilimizi başarıyla temsil eden minik elmaslar yeni bir turnuvaya katılmanın heyacanını yaşıyor. Zonguldak Kömürspor'un altyapı antrenörü Muhammet Şafak yönetiminde ki minik
elmaslar 18-22 Nisan tarihleri arasında Antalya Kemer'de özel bir tunuvaya katılacak. Turnuvaya 11-12 yaş grubu oyuncular katılacak. Minik Elmaslar Süper Lig ekibi Beşiktaş ve Galatasaray  futbol okulununda yer alacağı turnuvada boy gösterecek. Zonguldak Kömürspor'un altyapı antrenörü Muhammet Şafak ve Metin Aydın'ın büyük önem verdiği turnuva da oyuncuların maç alışkanlıklarının kazandırılmasıyla birlikte turnuva da şampiyonluk hedefliyor. 

Profesyonel takımların altyapı hocaları izleyecek

Antalya Kemer'de yapılacak özel turnuva da profesyonel takımların alt yapı antrenörü  turnuvaya gelerek oyuncu izleyeceği öğrenildi. 4 gün sürecek olan turnuva da oyuncuların genel yetenekleri performansları yakından izlenerek yetenekli görülen oyuncuların ise büyük takımlara kazandırılması planlanıyor.

''Amacımız altyapımımızı oyuncu fabrikası haline getirmek''


Zonguldak Kömürspor'un altyapı antrenörü Muhammet Şafak, hedeflerinin oyuncunların maç alışkanlıklarının kazandırılması olduğunu söyleyerek, '' Son dönemlerde bir çok turnuva da boy gösterdik. İyi de verim aldık. Altyapı hocamız Metin Aydın hocamızında emekleri çok büyük. İnşallah her geçen gün daha iyi oluyoruz. Çalışmalarımızın da meyvesini almaya başladık. Önce ki aylarda bir oyuncumuzu Gençlerbirliğine kazandırdık. Amacımız altyapımımızı gülendirerek oyunucu fabrikası haline getirmek. İnşallah bu güzel turnuva da bir birinden güzel maçlar çıkararak şampiyonluk hedefliyoruz. Bizlere destek veren Kömürspor yönetimine teşekkür ediyoruz''dedi.

Emre Can BAYRAM