MİNİK ELMASLAR ANTALYA'DA SES GETİRECEK
TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un 2006 2007 2008 doğumlu altyapı çalışmaları antrenörler Muhammet Şafak ve Metin Aydın yönetiminde devam ediyor. Son zamanlar bir çok turnuvaya katılarak başarılara imza atan minik elmaslar Antalya'nın Kemer İlçesinde yapılacak olan özel turnuvaya katılmanın heyecanını yaşıyor. 
Zonguldak Kömürspor altyapısı Süper Ligin köklü kulüpleri Galatasaray ve Beşiktaş Futbol okullarının yer alacağı turnuva için kentten ayrıldı. Minik elmaslar 4 gün sürecek olan bu özel turnuva da bir birinden zorlu maçlara çıkarak ilimizi temsil edecek. Zonguldak Kömürspor altyapısı yerel turnuva da aldıkları başarılar gibi il dışında yapılacak bu özel turnuva da ilimizi en şekilde temsil ederek şampiyonluk hedefliyor.
Zonguldak Kömürspor altyapı antrenörü Muhammet Şafak, ''Antalyada yapılacak Bu özel turnuva da Süper Ligin köklü kulüpleri Galatasaray ve Beşiktaş Futbol okulları  yer alacak. Bir birinden zorlu maçlara çıkarak ilimizi temsil edeceğiz. Hedefimiz yerel turnuvada aldığımız başarılar gibi burada da ilimizi en şekilde temsil etmek''dedi.
Emre Can Bayram