Mithatpaşa İlkokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Okul bahçesinde misafir öğretmen ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen bayram kutlaması, renkli görüntülere sahne oldu. 

Okul Müdürü Ali Özdoğan, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.


Bayramı coşkuyla kutladıklarını belirten okul öğretmenlerinden Ayşe Alkan, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ile TBMM'nin kuruluşunun 99. yıldönümünü coşkuyla kutladık. Zonguldak Mithatpaşa İlkokulu okul idaremiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin eşliğinde coşkuyla kutlayıp yüreklere ince bir dokunuşla bayram yaptık. Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişim Öğretmenleri ve öğrencileri olarak ‘SEVGİMİZLE SEVGİNİZLE YOLA ÇIKTIK’. Bayramımız kutlu olsun. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” dedi.

Sevgimizle, sevginizle yola çıktık diyerek bayrama katılan Kız Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Liseli gençler, kutlama sırasında çocuklara yüz boyaması yaparak şenliğe renk kattılar.

Haber: Abdullah Karabacak