MOTİVE OLDUĞUMUZ TAKDİRDE YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, spor kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Sancaktepe karşısında oyuncuların iyi mücadele ederek maçı 2-0 kazandıklarını söyleyerek, motive oldukları takdirde her takımı yenebileceklerini söyledi. Başkan Caner ayrıca şehirin kenetlenerek oyuncuların primleri konusunda kendilerine destek olmaları gerektiğini belirtti. 
Başkan Süleyman Caner; ''Çocuklar yüreklerini ortaya koyarak mücadele ediyor''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, oyuncuların yüreklerini ortaya koyarak mücadele ettiklerini söyleyerek, ''Son dakika kurulan bir takım. Buna rağmen sahada ortaya koyduğumuz performans daha da kaliteli bir futbolla taraftarımızı memnun etmeye çalışmaktadırlar. Bugün geldiğimiz konuma bakarsak bu sıkıntılara bu zorluklara rağmen şuanda 3.sırada. Onların bütçelerine bakıyoruz kendi bütçemize bakıyoruz dağlar var. Ama bu çocuklar yürekleri ile sahada mücadele ediyorlar. Bunu Sancaktepede de gördük. 90 dakika boyunca çocuklar yorulmak bilemediler. Çocuklar çok güzel bir futbol ortaya koydular. Gurbetçi Elmaslarda tribünde yerini alarak takımlarına destek oldular. Şuanda kentin birleşmesi Kent biraya gelirse tek profesyonel takım kenetlenirse maddi sorunlarında büyük bir kısmını hallederiz''diye konuştu. 
Başkan Caner; ''Oyuncuların primlerini vermemiz gerek''
Oyuncuların primlerini vermeleri gerektiğini ifade eden Başkan Caner, ''Benimde geçen gün Zonguldak'ta spor ile yakınmnam olmuştu sporla alakalı. Caddelerde Zonguldakspor'un bayrakları olmaması. Destek pankartların olmaması nedeniyle. Başkanımız Selim Alan'la da görüştük oda caddeleri bayraklarla danatacaklarını söylediler. Ona da teşekkür ediyoruz. Otobüs konusunda da kendisine teşekkür ettik. Ekonomik sıkıntı bitmiyor. Başta Valimiz olmak üzere kentin bütün dinamikleri bu takım için canlı başla mücadele eden kardeşlerimize yardımcı olmalarını istiyorum. Taraftarımıza kadar en büyük esnafımıza kadar çocuklarımızın primlerimizi vermemiz gerek. İnşallah bu hafta maçta da kendi sahamızda galibiyet alırız. İnşallah bu yükseliş böyle devam eder. Onun için kenetlenelim. Cumartesi günü kadınları çocukları ve öğrencileri herkese maça bekliyoruz''şeklinde konuştu.
Başkan Süleyman Caner; ''Bu kadro ile en iyisini yapmaya çalışıyoruz''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,''Motivasyon olması gerek. Yeni Çorum var sonra da Hacettepe maçı var. Önemli olan iyi motive olmak gerek. İyi motive olursak yenemeyeceğimiz takım yok. Tahmin yapmak zor. Allah nazardan saklasın. Bu kadro ile en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Şuanda DSİ'de kalıyoruz. Ak Parti İl Başkanımız Zeki Tosun'a ve DSİ Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Bizim orada kalmamıza yardımcı oldukları için''dedi.
Emre Can Bayram