Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz görev başında polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Vali Tutulmaz ayrıca taksi esnafı ziyaret ve uygulama noktasında denetim yaptı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü yılbaşı gecesi görevi başında olan ekipleri ziyaret etti. Çalışmalarında başlarılar dileyerek yeni yıl dileklerini iletti.

Vali Tutulmaz, motosikletli bir genci durdurarak izin belgesini sordu. Genç de "Az önce attım ağabey. Mesai bitti" dedi. Vali Tutulmaz da tebessüm ederek, "Geziyorsun da, kaybol bak, cezalar çok yüksek. Hadi bakalım bir daha böyle gezme" diyerek genci uyardı. Motosikletli genç 'iyi akşamlar' diyerek korna çalıp denetim alanından hızla uzaklaştı. Kısıtlama sürecindeki istisnalarla ilgili bazı vatandaşların uyanıklık yaptığına dikkati çeken Tutulmaz, "Adamın tarım izni var. Gidiyor ve balık tutuyor. Sahil Güvenlik yakalıyor ve cezasını da veriyoruz. İzinli insanlar sadece izinli alanında bunu kullanabilir. Onun da denetimini arkadaşlar yapıyorlar. Yakaladığımızda da cezasını kesiyoruz" ifadesini kullandı..

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, polis noktalarında ekiplere çalışmalarında başarılarak dileyerek araç sürücülerini durdurdu ve sürücülerin belgelerini kontrol etti.