Çınartepe mahallesinde tahrip edilen beton yol, yeniden yapıldı. Belediye ekipleri yolun yeniden bozulmaması için parkı 2 günlüğüne araç geçişlerine kapattı.

Muhtar Girgin, yolun ikinci kez yapıldığını hatırlatarak, "Çınartepe Parkının betonlaması tekrar yapılmıştır. Parka yaya araç girişleri 2 günlüğüne yasaklanmıştır. Duyarlı vatandaşlarımızdan ricamız; lütfen sizin olan yolunuza ve parkınıza sahip çıkınız!. Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun." ifadesini kullandı.

"BU KADAR KARAKTERSİZLİK OLMAZ!" DEMİŞTİ

8 Eylül günü Çınartepe Parkının etrafında yapılan beton yol, aynı gece harcı kurumadan kimliği belirsiz bir sürücü tarafından tahrip edilmişti. 9 Eylül sabahı (dün) yolun bozulduğunu gören Çınartepe Muhtarı Okan Girgin, yapılan ayıba sert tepki göstererek, "Burası Çınartepe Parkı. Dün Zonguldak Belediyemiz tarafından parkın çevresine beton dökülerek çevre düzenlemesi başlamış olup bugün sabah olduğundaki görüntü... Allah seni bildiği gibi yapsın. Bu kadar karaktersizlik, şeref...... olmaz. Garezin kime? Yazıklar olsun. Başka bir şey demiyorum." sözlerini sarf etmişti.

Bu olayın ardından belediye ekipleri tahrip edilen yola yeniden harç döktü. Yolu yeniden düzenleyen belediye ekipleri, aynı olayın yaşanmaması için park yolunu 2 günlüğüne araç geçişlerine kapattı.  

(Abdullah Karabacak)