MUHTARLAR FİLEDE ÇARPIŞIYOR
Zonguldak Valiliği, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Zonguldak Voleybol İl Temsilciliğinin organize ettiği Voleybol sezonu Valilik ve GSİM Muhtarlar Voleybol Turnuvası Site Spor Salon'unda sürüyor.
 A ve B grubu olmak üzere iki grup halinde oynanan Muhtarlar Voleybol Turnuvası’nda A grubunda 6, B grubunda ise 5 takım yer alıyor. Hafta içerisinde oynan maçlarda, Çınartepe Mahallesi, Yayla Mahallesi’ni 2-0 yenerken, Çaydamar Mahallesi ise Bahçelieveler’e aynı skorla 2-0 mağlup oldu. Günün bir diğer maçında ise Terakki Mahallesi, Yeşil Mahallesi’yi 2-0 mağlup etti. . Bir sonraki gün oynanan müsabakalarda ise İncevez Mahallesi, Meşrutiyet Mahallesini 2-0, Mithatpaşa Mahallesi ise Baştarla Mahallesi’ni aynı skorla 2-0 yendi. .
Turnuvada 4 Ekim Cuma günü oynanacak maçlar nefesleri kesecek. 19.00’da Terakki Bahallesi ise Bahçelievler karşılaşacak, 20.00’da ise Çınartepe Mahallesi, Çaydamar Mahallesi ile karşılaşacak, günün son maçında ise Çaydamar Mahallesi ile Yayla Mahallesi oynayacak.5 Ekim Cumartesi günü ise 19.00’da Dilaver Mahallesi ile Mithatpaşa, 20.00’da İncivez mahallesi ile Baştarla Mahallesi karşı karşıya gelecek.
urnuva organizatörlerinden Yaşar Dalgıç, tüm Zonguldak halkını Site Spor Salonuna davet ederek, herkesin tribünde yerini alarak mahallerine destek vermesini istedi. 
Emre Can Bayram