Bartın’da muhteşem doğa manzarası içinde YTN İnşaat güvencesiyle yapımı inşası devam eden ultra lüks “Dallıca Naturel Villaları” mimari özellikleriyle de büyük beğeni topluyor.

GURBETÇİLERDEN YOĞUN İLGİ
Bartın’da yeşilin alabildiğine tüm ihtişamının içinde, İnkumu, Amasra, Kemer’e yakın ve şehir merkezine yürüme mesafesinde yapımı süren 54 ultra lüks “Dallıca Naturel Villaları” özellikle yurt dışında yaşayan Gurbetçilerimiz tarafından adeta ilgi odağı oldu. 

“VİLLANIN KULLANIM ALANI 238 M2”
YTN İnşaat tarafından yapımına bir süre önce başlanan ve yıl sonunda tamamlanacak olan mimari değeri olan ve birinci sınıf inşaat malzemesi kullanılan Dallıca Naturel Villalarına olan talebin artması dikkat çekti. Özellikle Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle Türk parasının değer kaybetmesi yeniden Gurbetçilerin vatanlarında yatırım yapmaya yöneltti. Şehir hayatındaki hengameden kurtulmak isteyenlerin tercih etme nedeni olan Dallıca Naturel Villalarının doğa ile iç içe oluşu, ferah, rahat, sağlıklı ve güvenli bir yaşam alanı olması öncelikli tercihler arasında yer alıyor. Taban alanı 119 m2 olan Villaların binaya ait arsasının toplamda 369 m2 ila 576 m2 olduğu ve ortak kullanımdan da 95 m2 ilave tapu hakkı olduğu yükleyici firma YTN Ltd. Şti tarafından açıklandı. 
YTN İnşaat Firması Sahibi, İş insanı ve Zonguldak’taki Kent Kent Otel’in ortaklarından olan Makine Mühendisi Şaban Yeten, Dallıca Villalarının bir yaşam merkezi olarak planlandığını sosyal tesislerin yanı sıra 5 tane havuzun yer alacağını söyledi. Yeten, Birinci sınıf inşaat malzemesinin kullanıldığı villa inşaatlarında güvenliğinde üst düzeyde tutulduğuna vurgu yaparak, binaların kamera güvenlik sistemlerinin yanında olası yangına karşıda önleyici sistemlerinde yapıldığını ifade etti. 

“APARTMAN YAŞANTISINDAN İNSANLAR VAZGEÇİYOR”
Yeten, Sağlıklı huzurlu ve doğa ile iç içe yaşamak isteyenlerin kaçıramayacağı bir Dallıca Naturel Villalarının kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu kaydederek, “Geleceğe yatırım yapmak isteyenler ve kentin hemen içinde doğa ile iç içe yaşamak isteyenler için önemli bir fırsat Dallıca Naturel Villaları. Özellikle yurt dışında çalışan Gurbetçi yurttaşlarımız, Bartınlı olsun, Çaycumalı olsun, Karabüklü olsun, Devrekli olsun yoğun ilgi gösteriyorlar. Buda bizi mutlu ediyor. Dünyayı kasıp kavuran korona salgınından sonra insanımız apartman yaşantısından artık vazgeçmeye başladı. Daha sakin daha korumalı ve daha bağımsız konutlar istiyor. Bizde insanımızın talepleri doğrultusunda bu yatırıma başladık nasip olursa da yıl sonunda tamamlamayı planlıyoruz” diye konuştu. 
İş insanı Şaban Yeten, hiçbir pazarlama yöntemi kullanmayacaklarını yaptıkları inşaatın kalitesine güvendikleri için tüm villa almak isteyenlerle kendisinin bire bir muhatap olduğunu söyledi. Yeten, isteyen herkesin 0-532-589 64 93 nolu telefonundan kendisine ulaşıp bilgi alabileceğini de sözlerine ekledi.