MUSLU 3 OYUNCUNUN İŞİNİ BİTİRDİ
Muslu Belediyespor, Kozlu Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Soner Harmankaya, Yenimahallespor forması giyen kanat oyuncusu Süleyman Karataş ve  genç oyuncu Ertuğrul Kiraz ile prensipte anlaştı.
Süper Amatör Ligin iddialı isimlerinden Muslu Belediyespor teknik patron Serkan Bankoğlu yönetiminde transfer çalışmalarına devam ediyor. 
Muslu Belediyespor, Kozlu Belediyespor forması giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Soner Harmankaya, Yenimahallespor forması giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Süleyman Karataş ve 22 yaşındaki genç oyuncu Ertuğrul Kiraz ile anlaştı. 
3 oyuncunun önümüzdeki günlerde Muslu Belediyespor tesislerine gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Karaelmasspor altyapısında yetişen 26 yaşındaki oyuncu Soner Harmankaya, Capeti Merkez Atölyespor, Zonguldak Belediyespor ve Kozlu Belediyespor formalarını giydi. Kdz.Ereğli Belediyespor altyapısında yetişen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Süleyman Karataş ise Kaynaşlı Belediyespor, Ereğli Kepez Çaylıoğluspor ve Yenimahallespor formalarını giydi.
22 yaşındaki genç oyuncu Ertuğrul Kiraz, Kandilli Belediyespor altyapısında yetişerek sırasıyla Kdz.Ereğli Belediyespor, Yenikaramanspor, Erdemirspor, Ereğli Demir Çelikspor, Zonguldak Kömürspor A.Ş, Devrek Belediyespor, Çaydeğirmeni Belediyespor ve Yenikmahallespor formalarını giydi.
Muslu Belediyespor teknik patronu Serkan Bankoğlu, ''Trasfer çalışmalarımmız devam ediyor. 3 oyuncu ile prensipte anlaştık. Transferlerimiz devam edecek. Yeni sezonda Muslu halkına  koşan mücadele eden ve üst sıralara oynayan bir takımk kurmaya çalışıyoruz. Bunun içinde çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. Bize destek veren başta Belediye Başkanımız Selahattin Adıyamöan ve yönetimimize teşekkür ediyoruz''dedi.
Emre Can Bayram