MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ 
Zonguldak Kömürspor Sariyerspor karşısında 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada müthiş bir geri dönüş yakalayarak İstanbul deplasmanında 2-2'lik beraberliği yakalayarak 1 puan aldı. 
**********
Ligin son 3 maçında yenilgi yüzü görmeyen Zonguldak Kömürspor yenilmezlik serisini Sarıyerspor maçında da sürdürdü. Zonguldak Kömürspor zorlu İstanbul deplasmanında 2-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda Görkem ve Serhat'la bulduğu gollerle 2-2 berabere kaldı. 
TFF 2.Lig Beyaz Grubun 10'uncu haftasında temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Cumartesi günü Yusuf Ziya Öniş Stadyumunda Sariyerspor'a konuk oldu.
Zonguldak Kömürspor sahaya kalede Sinan, Cenk, Hakan, Ramazan, Emre Can, Muammer, Serhat, Muhammet, Metin, Onurcan ve Mehmet Gürkan 11'ile çıktı. Kulübede ise Onur Muhammet, Atakan, Oğuzhan, İsmail, Yiğit, Berkan ve Görkem Güven yer aldı.
İlk yarıyı Sariyer önde kapattı
İlk yarıya etkili başlayan ev sahibi ekip Sarıyerspor, gol için yüklense de sonuç alamadı. Sarıyerspor, 36'ıncı dakika da Mahmut'un golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik için yüklenen temsilcimiz Zonguldak Kömürspor gol için fırsatlar yakalasa da sonuç alamadı. İlk yarıyda başka gol olmayınca Sariyerspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.
İkinci yarıda geri dönüş 
İkinci yarıya kaldığı yerden devam eden Sariyerspor, 54'üncü dakika da Yaser'in golüyle farkı 2'ye çıkardı.(2-0)Golün ardından sirkelenen Zonguldak Kömürspor teknik patronu Serkan Afacan, dakika 57'de Muhammet-Görkem değişikliğine gitti. Ardından dakikalar 67'yi gösterdiğinde oyuna sonradan giren Görkem farkı 1'e indirdi.(2-1) Golün gelmesiyle birlikte teknik direktör Serkan Afacan, 68'inci dakika da Metin-İsmail değişikliğine gitti. Beraberlik için yüklenen Zonguldak Kömürspor, 72'inci dakika da golcü oyuncu Serhat'ın golüyle beraberliği yakaladı.(2-2)Oyunun son bölümlerinde ise teknik direktör Serkan Afacan 86'ıncı dakika da Onurcan-Oğuzhan değişikliğine gitti. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor Sariyerspor ile 2-2 berabere kaldı. Zonguldak Kömürspor, Sariyerspor beraberliği ile puanını 18'e çıkarttı. Kırmızı Lacivertli ekip, 3 Kasım Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Samsunspor'u konuk edecek.
Serhat 1 puan getirdi. 
Zonguldak Kömürspor'un golcü oyuncusu Serhat Baştan, yükselen formuyla taraftarı taraftarsız herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Golcü oyuncu Serhat, Sariyespor maçının 72'inci dakika da attığı golle takımına 1 puana getirdi. Baştan attığı golle gol sayısını 5'e yükseleterek takımının en çok gol atan ismi oldu.
Emre Can Bayram
Beyaz Grupta toplu sonuçlar
Başkent Akademi FK-Manisa FK: 0-1
1922 Konyaspor-İnegölspor: 1-2
Sarıyer-Zonguldak Kömürspor: 2-2
Gümüşhanespor-Kırklarelispor: 2-1
Hekimoğlu Trabzon-Yeni Çorumspor: 2-1
Pendikspor-Amed Sportif: 3-1
SAHA: Yusuf Ziya Öniş
HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe**, Mert Baykal**, Enes Biroğlu**
SARİYESPOR: Ali**, Şaban**, Özgür**, Şahin**, Ozan**(Dk.83 Bahri*), Doğukan**, Mahmut**, İlter**, Yaser**, Kubilay**(Dk.69 Kubilay*), Bertul**
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan**, Cenk**, Hakan**, Ramazan**, Emre Can**, Muammer**, Serhat**, Muhammet**(Dk.57 Görkem**), Metin**(Dk.68 İsmail**), Onurcan**(Dk.86 Oğuzhan*), Mehmet Gürkan**
GOLLER: Dk.36 Mahmut, Dk.54 Yaser(Sariyerspor), Dk.67 Görkem, Dk.72 Serhat(Zonguldak Kömürspor)