NE ZAMAN ÜST ÜSTE 3 MAÇ KAZANACAZ?
Zonguldak Kömürspor'un bu sezon ilk yarıda ve ikinci yarıdaki ilginç detayı gözlerden kaçmıyor. Afacan yönetiminde Kırmızı Lacivertli takım, 24 hafta son unda üst üste hiç 3 maç kazanamadı. 
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Çarşamba günü deplasmanda Hacettepespor'a 1-0 mağlup olarak play off şansını yok denecek kadar aza indirdi. Kırmızı Lacivertli takım Hacettepespor mağlubiyetiyle play off potasında puan farkı 8'e çıktı. Öte yandan Zonguldak Kömürspor küme düşme hattıyla ise puan farkı 7 puana düştü. Kırmızı Lacivertli takım 32 puanla 11'inci sırada kendine yer buldu.
Üst üste galibiyet alamadık
Kırmızı Lacivertli takımın bu sezon ilk yarıda ve ikinci yarıdaki başka bir detayda gözlerden kaçmadı. Teknik patron Serkan Afacan yönetiminde ki Zonguldak Kömürspor üst üste hiç 3 galibiyet alamadı. Kırmızı Lacivertli takımın bu üst üste galibiyet alamaması nedeniyle alt sıralara kadar düşmesine neden oldu.
Düşme hattı yangın yeri
Zonguldak Kömürspor'un deplasmanda Hacettepespor'a 1-0 mağlup olmasının ardından, alt sıradaki takımların kazanmasıyla birlikte düşme hattıyla puan farkı 7'ye düştü. Şanlıurfaspor'un kesin olarak düşmesiyle birlikte Gümüşhanespor 21 puanla 17'inci sırada, 1922 Konyaspor 25 puanla 16'ıncı sırada ve Başkent Akademi ise 25 puanla evarajla 15'inci sırada kendine yer buldu. Zonguldak Kömürspor'un herhangi bir mağlubiyet almasının ardından kendini düşme hattında bulması an meselesi.
Emre Can Bayram