Nebioğlu’nda Alkışlanacak Proje

ÜRETTİKLERİNİ PAYLAŞIYORLAR
      Nebioğlu  Belediyesi ile Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu M.T.A Lisesi Müdürlüğü arasında okul bahçesindeki seralarda üretilen  sebzeleri,  beldedeki  maddi durumu yetersiz ailelerle paylaşma konusunda protokol imzalandı.
         Öğrencilerin kendi elleriyle diktikleri fideler meyve vermeye başladı. Bu Sosyal Sorumluluk Projesiyle öğrenciler üretmenin ne kadar çok önemli olduğunu ve ürettiklerini paylaşarak yardımlaşmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu  daha iyi anlamış oluyorlar.
 İmzalan protokol gereği ürünler öğrenciler tarafından belirli aralıklarla toplanıp paketlenecek ve zabıta müdürlüğüne teslim edilecek. Belediye ise kendilerinin belirlediği ailelere paketlenmiş sebzeleri  teslim edecekler.
       Okul Müdürü Tekin Verim, proje hakkında yaptığı açıklamada, “Valimiz Sayın Ahmet Çınar' a, Kaymakamız Sayın Serkan Keçeli 'ye,  Belediye Başkanımız Sayın Ertan Aydogan' a okul bahçesini ıslah etme ve  tarıma uygun  hale getirme çalışmalarındaki desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.