Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan emekli İsmail-İlve (Merhume) Gezen’in kızları Nihan (Gezen) Kayahan, Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan emekli Mehmet-Seher Kayahan’ın oğulları Emre Kayahan ile önceki akşam TTK Memurlar Lokalinde yapılan muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Düğün törenine, Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Fikret Zaman, Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan, Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İsmail Karpuz, Cumhuriyet Halk Partisi 3. Sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Ankara Akademi Dershanesi Zonguldak Şubesi öğretmenleri ve öğrencileri, Halkın Sesi Gazetesi Asayiş Muhabiri ve Ajans Habertürk Zonguldak Muhabiri Barış Doğan ve Eşi Gülay Doğan, Çizgi Matbaası ortağı Aysun Kara,Ontemmuz Mahallesi Muhtarı Şevket Can, Beril-Bülent Apaydın çiftti Nihan ile Emre’nin arkadaşları, Gezen ve Kayahan aileleri, dost ve akrabaları katıldı.

Düğün töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans ve müzik eşliğinde devam etti. Halkın Sesi Gazetesi Ailesi olarak, Nihan-Emre çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Barış DOĞAN