Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Mehmetçik’in başlattığı harekâtı desteklediklerini belirterek, “Devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız” dedi.

Çiloğlu, açıklamasında şu görüşlerine yer verdi:

“Öncelikle bugüne kadar şehit olan tüm kahraman Mehmetçiklerimizi rahmet ve minnetle anıyor, huzurlarında saygıyla eğiliyoruz. Yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyoruz. Acımız derin; ancak, biliyoruz ki, şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır.

Başta şehit aileleri olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve kahraman Mehmetçik’imizin yanındayız. Gönüllerimiz bir; duamız bir.

Bizim için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ‘SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR ‘

Şunu çok iyi biliyoruz ki, şanlı ay yıldızlı al bayrağımız varsa, bağımsızlığımız var. Dosta güven veren, düşmana korku salan güçlü bir ordumuz varsa, bu topraklarda huzur içinde ve güvendeyizdir. Her Türk, vatanı ve bağımsızlığı için canı dahil neyi var neyi yoksa bir an bile gözünü kırpmadan verir. Türk’ün vatan sevgisi, şüphe götürmez.

Her Türk asker doğar. Unutmayalım ki devletimiz varsa biz de varız. Vatanımız varsa, biz de varız. Milletimiz varsa biz de varız. Bayrağımız varsa biz de varız.

Devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız.” (Haber Merkezi)