O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ!
TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Ligin 24'üncü haftasında dün Etimesgut Belediye Atatürk Stadyumun'da Hacettepespor'a konuk oldu.
Zonguldak Kömürspor sahaya kalede Sinan, Abdulcebrail, Hakan, Ramazan, Emre Can, İsmail, Serhat, Metin, Onurcan, Yiğit ve Mehmet 11'ile çıktı.Kulübede ise Fatih, Cenk, Atakan, Gökhan, Berkan, Muhammet ve Görkem yer aldı. 

Zonguldak Kömürspor, deplasmanda Hacettepespor'a 1-0 mağlup olarak play off yolunda büyük yara aldı. 
************
Hafta sonu Çorum deplasmanında 2-0 geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüş göstererek Çorum'dan 1 puan koparan Zonguldak Kömürspor, bu kez Hacettepespor karşısında geri dönüş gösteremeyerek play off hayalini rafa kaldırdı. 
İlk yarıyı geri kapattık
Maça etkili başlayan ev sahibi ekip Hacettepespor, temsilcimiz Zonguldak Kömürspor kalesinde pozisyonlar bulsa da sonuç alamadı. Hacettepespor, 42'inci dakika da Serdarcan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik için yüklenen temsilcimiz Zonguldak Kömürspor rakip Hacettepespor kalesinde pozisyonlar bulsa da değerlendiremedi. İlk yarıda başka gol olmayınca Hacettepespor soyunma odasına 1-0 önde girdi. 
Değişiklikler yetmedi
İkinci yarı sirkelenerek başlayan temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor beraberlik için rakip kalede pozisyonlar bulsade değerlendiremedi. Teknik direktör Serkan Afacan, maçın ilerleyen bölümlerinde, Onurcan-Gökhan, İsmail-Muhammet ve Yiğit-Görkem değişikliğine gitse de skoru değiştiremedi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Kırmızı Lacivertli takım, Hacettepespor mağlubiyetinin ardından 32 puanda kalarak 11'inci sıraya geriledi. Zonguldak Kömürspor, 23 Şubat Pazar günü saha ve seyircisi önünde play off mücadelesi veren Hekimoğlu Trabzon'u konuk edecek. 
Emre Can Bayram
Beyaz Grupta toplu sonuçlar
Başkent Akademi-Çorum FK: 2-1
Pendikspor-Tarsus İdman Yurduspor: 0-3
Samsunspor-Amed Sportif Faaliyetleri: 3-0
Sarıyer-Kırklarelispor: 4-0
Hacettepespor-Zonguldak Kömürspor: 1-0
1922 Konyaspor-Manisa Fk: 3-3
Hekimoğlu Trabzon-Sancaktepe Belediyespor: 2-0
Gümüşhanespor-Afjet Afyonspor: 1-0
Şanlıurfaspor-İnegölspor: 0-1
SAHA: Etimesgut Belediye Atatürk Stadyumu
HAKEMLER: Ozan Bileyci**, Ufuk Uğurlu**, Berkay Daban**
HACETTEPESPOR: İlksen**, Selim**, Kadir**, Ömürcan**, Eren**, Mustafa**(Dk.83 Kaan*), Volkan**, Ali**, Yağız**(Dk.88 Muhammed *), Serdarcan***, Mehmet Can**
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan**, Abdulcebrail**, Hakan**, Ramazan**, Emre Can**, İsmail**(Dk.62 Muhammet**), Serhat**, Metin**, Onurcan**(Dk.81 Gökhan *), Yiğit**(Dk.67 Görkem**), Mehmet Gürkan**
GOL: Dk.42 Serdarcan(Hacettepespor)