O, her limanda bir sevgili bulmadı

 Denizci dede tam 58 yıldır eşine her sevgililer gününde gül getiriyor

(İHA) – Ereğli’de 58 yıldır evli olan çiftin birbirlerine olan aşkı bitmek tükenmek bilmiyor. 79 yaşındaki İsmail Tunus birçok rahatsızlığı bulunan eşine 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiçek hediye etti. 
Kdz. Ereğli ilçesinde yaşayan 79 yaşındaki İsmail Tunus ile eşi 78 yaşındaki Yüksel Tunus’un 58 yıllık aşkları ilerleyen yaşlarına rağmen bitmek tükenmek bilmiyor. 58 yıldır evli olduklarını belirten İsmail Tunus bitmeyen aşkın sırrının; muhabbet, birbirlerine olan sevgi ve saygı olduğunu söyledi. Eşine 58 yıldır her Sevgililer Günü’nde çiçek alan İsmail Tunus, eşini bu yıl da sevindirdi.
58 yıldır evli olduklarını ve eşinin her yıl Sevgililer Günü’nde kendisine çiçek alıp Sevgililer Günü’nü kutladığını dile getiren Yüksel Tunus, birçok hastalığı bulunduğunu ve eşinin kendisine baktığını söyledi.
Çiçekçiden aldığı gülü birçok hastalığı bulunduğu için evden dışarı çıkamayan eşine getiren İsmail Tunus, uzun yıllar denizcilik yaptığı için, eşinin kendisini çok beklediğini, şimdi de eşine baktığını söyledi. 2 çocukları ve 6 torunları olduğunu dile getiren İsmail Tunus 58 yıllık evliliklerinin sırrını ise muhabbet, sevgi ve saygı olarak açıkladı. Görücü usulü ile evlendiğini ve nikah masasında sağlıkta ve hastalıkta birlikte olmaya söz verdiğini anlatan Tunus, “58 yıldır eşime hep çiçek getiririm. Önceden cahil zamanımızda eve hep çiçekle gelirdim. Şimdi çiçek işi bitti. Şimdi sadık olarak evin yolunu ancak bulduk. Cümle aleme kutlu olsun. Herkese mutlu yıllar, uzun ömürler, esenlikler temenni ederim. Birbirimize sevgi ve saygıda kusur etmeyiz. Her evde ufak tefek kusurlar oluyor ama 5 dakika geçmeden mahkeme beraat, barışıyoruz hemen. 58 yıldır evliyiz, eşimi halen seviyorum. Hastalıkta, sağlık öyle imza verdik zamanında. Sınırlı sorumlu bu işi yürüteceğiz. Bu sadece nikahta kalmadı, mezara kadar devam edecek ama kim önce gider Allah bilir.” dedi.