Ereğli ilçesinde hayırsever Ahmet Orhan Oğuz'un inşa ettirdiği ilk ve ortaokulun öğrencileri, iş adamının 78. yaş gününü ofisinin önünde pankart açarak sloganlarla kutladı. 

Eşi Nurdan Oğuz ile kendi adını taşıyan 547 öğrenci kapasiteli, 22 derslikli ilk-ortaokulu yaptıran iş adamına doğum gününde öğrenciler sürpriz kutlama yaptı.

Çiftin Devrim Bulvarı'ndaki ofisinin önünde toplanan öğrenciler ve okul yöneticilerinden oluşan grup, "Sizi çok seviyoruz, doğum gününüz kutlu olsun" yazılı pankart açarak sloganlarla Oğuz'un yeni yaşını tebrik etti. 

Bunun üzerine iş adamı ve eşi, öğrencilerin yanına gelerek duygusal anlar yaşadı.

Öğrencilerden Melisa Gülay, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulu inşa ettiren hayırsever iş adamına sürpriz yapmak istediklerini belirterek, "Onları çok seviyoruz. Eğitime sağladıkları katkılardan ötürü de binlerce kez teşekkür ediyoruz” dedi.

Oğuz da öğrencilerin sürprizinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Beni ağlattılar, çok mutlu oldum, gurur duydum. Öğrencilerimin ortaya koyduğu bu tablo karşısında ne söyleyebilirim ki?” ifadesini kullandı.

Nurdan Oğuz da eşine en güzel doğum günü hediyesini öğrencilerin verdiğini, en mutlu günlerinden birini yaşadıklarını kaydetti.

Hayırsever çiftin teşekkür ettiği öğrenciler, daha sonra okullarına geri döndü.