ON NUMARAYA 2 ADAY 
Devrek Belediyespor on numara transferi için düğmeye bastı. Kırmızı Beyazlı takım, 1074 Çankırıspor'un 27 yaşındaki on numara oyuncusu Oğuz Erdem ve Bözüyük Vitraspor'un 21 yaşındaki on numara oyuncusu Ömer Şeşen'in gündeme aldı. 
Bölgesel Amatör Lig 6'ıncı Grupta temsilcilerimizden Devrek Belediyespor ilk yarıyı genç ve dinamik kadrosuyla müthiş bir başarı göstererek 20 puanla 5'inci sırada tamamladı. İkinci yarı hazırlıklarını teknik direktör İlhan Özer yönetiminde kendi tesislerinde günde çift antrenmanla sürdüren Devrek Belediyespor transfer çalışmalarına da devam ediyor. İlk olarak sol bek oyuncusu Ali Temur ve Yeni Orduspor'un golcüsü Emirhan'ı da renklerine bağlayan Kırmızı Beyazlı takım on numara transferi içinde 2 aday üzerinde yoğunlaştı. Devrek Belediyespor, 1074 Çankırıspor'un 27 yaşındaki on numara oyuncusu Oğuz Erdem ve Bözüyük Vitraspor'un 21 yaşındaki on numara oyuncusu Ömer Şeşen'in gündeme aldı. Devrek Belediyespor, 2 oyuncu arasında karar vererek bir kaç gün içerisinde bu transferi bitirmeyi planlıyor. 
Keçiören Yıldızspor altyapısında yetişen 27 yaşındaki on numara oyuncusu Oğuz Erdem, Anka TKİ, Keçiören Bağlumspor ve 1074 Çankırıspor formalarını giydi. Erdemin Bölgesel Amatör Ligde 116 ve Türkiye Kupasında 3 maçı bulunuyor.
TSE Arabayatağıspor altyapısında yetişen 21 yaşındaki on numara oyuncusu Ömer Şeşen ise Bursaspor, Nilüfer Erdemli Sportif, Kestel Belediyespor, Mustafa Kemal Paşaspor, Amasyaspor 1968 Futbol Kulübü ve Bozüyük Vitraspor formalarını giydi. Şeşenin ise Bölgesel Amatör Ligde 44 ve Türkiye Kupasında 1 maçı bulunuyor. 
Emre Can Bayram