Oto Galericileri TSO’nun salvosuna isyan etti

“Zonguldak Hainliği”

Çınartepe Mahallesi 69 Ambarları mevkiinde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan ‘Otozon’ Projesinin iptal edilmesine Zonguldak Oto Galericileri Derneği tepki gösterdi.

Dernek Başkanı Mustafa Özcan tarafından yapılan açıklamada, TSO’nun tavrını “Zonguldak hainliği” olarak değerlendirilerek, şunlar dile getirildi:

“Milli Emlak Müdürlüğüne ait olan oto galericileri iş yeri adı altında ihaleye çıkıp ihale ilanı tarafımıza bildirilmeyen araziye 20 bin 400 TL bir yıl kirayla esnafa işyeri yapma vaadiyle alan ZONTİM şirketi yeri aldıktan sonra 100 m2 işyerine 500 bin TL  hava parasıyla kiralık iş yeri yapacağını söyleyince  bu faiş fiyat esnaf tarafından talep görmemiştir. Bizler TOKİ veya belediyenin faiş fiyata dur demesini beklerken imar tadilatı için yapmış oldukları talebi öğrenmiş bulunmaktayız. Gerçek amaçlarını gördüğümüz ZONTİM’in bu imar değişikliğini yerine getirecek belediye Başkanı dâhil meclis üyelerinin de oy verenlerinde bu vilayete ihanet etmiş olurlar. Bu imar değişikliği ile yer ihaleye çıksa kör bile bu ihaleyi bu fiyata alır. Kılıf uydurdukları, niyetleri açığa çıkmıştır. Bütün Zonguldak halkını haklı mücadelemizde yanımızda göreceğimizden eminiz”