OYUNCULAR KONTROL ALTINDA 
Zonguldak Kömürspor'un Kondisyoneri Barış Şeref oyuncular günlük olarak plan yaparak oyuncuların kondisyonlarını kontrol altına alıyor. 
*****************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'lu futbolcular korona virüs nedeniyle spor müsabakalarının iptal edilmesinin ardından evlerine geri döndü. Zonguldak Kömürspor Yönetimi acil bir toplantı yaparak her an lig başlayacaksına oyuncular için plan program yaptı. Zonguldak Kömürspor'un kondisyoner Barış Şeref, oyuncuların kondisyonlarını korumak amacıyla hem evde hemde dışarıda yapabilecekleri şekilde program ayarlayarak günlük gönderiyor. Bu sayade oyuncular performanslarını koruyarak hazır bir durumda kalıyor. 
Günlük olarak takip ediliyor
Kondisyoner Barış Şeref oyunculara gönderdikleri programı da günlük olarak takip ediyor. Oyuncular Kondisyoner Barış Şeref'in yapmış oldukları hareketlerin videosunu çekerek gönderiyor. Bu şekilde oyuncuların oyuncuların programa uyup uymadıkları tespit ediliyor.
Kondisyoner Barış Şeref; 'Oyuncular antrenmansız kalmıyor'
Zonguldak Kömürspor Kondisyoneri Barış Şeref, ''Biliyorsunuz ülkemizde korona virüs gibi bir salgı. Devletimizin bu salgı baş etmek için uğraşıyor. Bütün spor müsabakaları da iptal oldu. Bizlerde oyuncularımızın kondisyonlarını korumak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Onlar için plan program yapıyoruz. Günlük olarak takip ediyoruz. Bu sayede oyuncular antrenmansız kalmamı olacak. Bizler Zonguldak Kömürspor'un başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah lig başladığında hazır bir görüntü vereceğiz''diye konuştu.
Emre Can Bayram