OYUNCULAR OYNADIKLARI FUTBOLUN ÜZERİNE KOYUYORLAR
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 1-0'lık Amed galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımın finansal sıkıntılar nedeniyle Manisa maçında biraya geldiğini söyleyerek, oyuncuların her geçen gün oynadıkları futbolun üzerine koyarak daha iyi olacaklarını söyledi. 
''Oyuncular güzel bir futbol ortaya koydu''

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, oyuncular güzel bir futbol ortaya koyduklarını söyleyerek, '''Takımın transferleri biraya gelmesi geç oluştu. Geçen Manisa'da çocuklar biraya geldi. Bu maçta üzerine koyarak geldiler. Golü daha erken de bulabilirdik. Çocuklar gayet güzel bir top oynadılar. Paslaşma çok iyi. Tabi ki santrafor sıkıntısı var. İyi oynayan arkadaşlar bu sorunu çözeceklerdir. Çocukların hepsi mükemmel oynadılar. Galibiyette emeği geçen herkese çok teşekkür ederim''dedi. 
''Galibiyeti rahmetli anneme armağan ediyorum''

Galibiyeti rahmetli annesine armağan ettiğini ifade eden Başkan Caner, ''Bu zor şartlarda takımı ayağı kaldırmaya çalışıyoruz. El ele verirsek takım daha iyi yerlere gelir.  Bu galibiyeti de rahmetli anneme armağan ediyorum. İnşallah en kısa sürede daha iyi yerlere geleceğimize eminim''diye konuştu.
''Prim konusunda destek bekliyoruz''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, şehirin ileri gelenlerinden destek beklediklerini belirterek, ''Mücadele edersek sonuçta iyi olur. Eksiklerimiz olabilir. Taraftar desteğide arkanızda olduğu zaman sonuçda iyi oluyor. Ben başta Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımız ve TTK Genel Müdürüne teşekkür ediyorum. Bu çocuklar maçı kazandılar. Hepsinde de prim konusunda desteklerini bekliyorum. Esnafımız işadamlarımızdan destek bekliyoruz. Ele ele verirsek bu locukları mutlu ederiz''şeklinde konuştu.
Emre Can Bayram