OYUNCULARIN FORMLARI KORUNACAK 
Zonguldak Kömürspor Yönetimi oyuncuların formalarını korumak için acil eylem planı yaptı. Kırmızı Lacivertli takımın kondisyoneri Barış Şeref oyuncuların formalarını korumak için planlama yaparak oyunculara gönderecek. 
**************
Tüm Dünya'yı etkisi altına ve Türkiye'de etkisini göstermeye devam eden korona virüsü nedeniyle Türkiye' de de 359 kişi karantina altına alınırken 4 kişi ise hayatını kaybetmişti. Dün Gençlik Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu, Federasyon Başkanları ile toplanarak futbol, voleybol, hentbol ve basketbol müsabakaları süresiz alarak ertelenmesine karar verdi. 
Gençlik Spor Bakanı Dr.Muharrem Kasapoğlu'nun ligleri ertelemesinin ardından TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor teknik heyet ve futbolcular evlerine geri döndü.  Zonguldak Kömürspor Yönetimi oyuncuların formlarını korumak için toplanarak fikir alışverişinde bulundu. Alınan karar doğrultusunda Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir, kondisyoner Barış Şeref'e talimat vererek oyuncuların için günlük plan hazırlamasını istedi. Kondisyoner Barış Şeref bir kaç gün içerisinde oyuncular için hazırladığı planı göndererek oyuncuların formlarını korumasını sağlacak. 
**********
Lig takvimi sonra belirlenecek 
Korona vürüs nedeniyle bütün spor müsabakalarının ertelenmesinin ardından gözlerden Türkiye Futbol Federasyonuna çevrildi. Bu kararın ardından Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yeni takvim gelişen şartlar doğrultusunda yapılacak çalışmaların sonrasında belli olacak.
Emre Can Bayram