Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Kalafatlı köyünde ikamet eden 34 yaşındaki Mesut Üstüntaş, İstanbul’da iş kazası sonucu hayatını kaybetti. Üstüntaş’ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Uzun bir süredir İstanbul’da bir alüminyum fabrikasında işçi olarak çalışan ve Çaycuma ilçesine bağlı Kalafatlı köyünde ikamet eden 34 yaşındaki Mesut Üstüntaş’ın cenazesi köyünde toprağa verildi.

Olay, geçen günlerde İstanbul’un Bakırköy ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, alüminyum fabrikasında çalışan Mesut Üstüntaş, çalıştığı makinenin kendisini duvara fırlatması üzerine ağır yaralandı. Mesut Üstüntaş, Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Uzun bir süre yaşama mücadelesi veren Üstüntaş, hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi adli tıp tarafından otopsi yapıldıktan sonra morga kaldırıldı ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Kalafatlı köyündeki baba ocağına getirildi. Dün gece Bakırköy Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla getirilen Mesut Üstüntaş’ın cenazesi köyünde kalabalık topluluk tarafından karşılandı. Mesut Üstüntaş’ın cenazesi, cenaze aracından indirilişi sırasında yakınları gözyaşlarına boğuldu. Akşam üstü morga kaldırılan Üstüntaş’ın cenazesi ertesi gün morgdan alınarak evinin önüne getirildi ve Kur’an-ı Kerim okundu dua edildi, helallik alındı. Helallik alınışı sırasında Mesut Üstüntaş’ın kardeşleri Selahattin ve Sinan Üstüntaş ve eşi Olcay Üstüntaş, gözyaşlarını tutamadı. Cenaze, daha sonra Kalafatlı Köyü Merkez Camisine getirildi. Üstüntaş, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kalafatlı köyü aile mezarlığına defnedildi. Cenazeye, Amele Birliği Üzülmez Şube Başkanı Erkan Üstüntaş ve İl Genel Meclis üyelerinden Halil Gencer ile yakınları ve çok sayıda iş arkadaşı katıldı.

Öte yandan iş kazasında hayatını kaybeden 34 yaşındaki Mesut Üstüntaş’tan geriye eşiyle birlikte 2011 yılında düğünlerinde çektirilmiş düğün fotoğrafı kaldı.