Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Belediyespor’un bu sezonki hedefini ve yeni yapılan futbol sahası hakkında açıklamalarda bulundu. 
Gökçebey Belediyespor’u 1. Amatör Lig’de şampiyon yaparak yeniden Süper Amatör Lige çıkarmak istediğini belirten Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, hedeflerinin bu sezon güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk olduğunu dile getirdi.  
Ayrıca Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey’e yapılan yeni futbol sahası hakkında da açıklamalarda bulundu. Öztürk, 2014 yılından beri Gökçebey’e yeni bir saha yaptırmak için büyük uğraşlar verdiğini ve bunu da sonunda başardıklarını dile getirdi. 
Öztürk, Gökçebey’e futbol sahası kazandıran ve bu konu da emeği geçen herkese teşekkür etti.  
HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR LİG
Bu sezon Gökçebey Belediyespor’u 1. Amatör Lig’de şampiyon yaparak yeniden Süper Amatör Lige çıkarmak istediğini belirten Başkan Öztürk, ‘’ Bu sene gruptan çıkmak adına güçlü bir takım kuracağız. Özellikle hedefe oynayacak bir ekip kurmak istiyoruz. 
Benim olduğum yerde şampiyonluk olmazsa olmaz. İnşallah bu sezon tekrardan Gökçebey Belediyespor’u Süper Amatör Lige çıkartacağız.  
Özellikle kendi yöremizdeki oyuncuları kadromuza kattık ve katmaya da devam ediyoruz. Şuanda güzel bir ekibimiz var. Transfer çalışmalarımızda sürüyor. En az 6-7 tane tecrübeli oyuncu daha alarak kadromuzu şekillendireceğiz.’’dedi. 
YENİ FUTBOL SAHAMIZ GÖKÇEBEY HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN
2014 yılından beri Gökçebey’e yeni bir saha yaptırmak için büyük uğraşlar verdiğini ve bunu sonunda başardığını dile getiren Başkan Öztürk, ‘’Gökçebey Spor Kompleksi’nde incelemede bulunduk. Zeminin tamamen kaplaması yapıldı. İçine kavukçuk ve kum dökümü yapılacak. 
Ayrıca sahamızda 500 kişilik kapalı tribün ve soyunma odaları yapılıyor. Bunlarda bitmek üzere. Sahamızın bitimi çevre düzenlemesi ile birlikte bu yılın sonunu bulacak gibi gözüyor. 
Burada Gençlik Merkezimiz var, Kapalı Spor salonumuz var. Bunlarla beraber güzel bir Gökçebey Spor kompleksi ortaya çıktı. 2014 yılından beri  ilk hedefim Gökçebey’e yeni bir saha  kazandırmaktı. 
Çok şükür bunu da başardık. Burada emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanlığımız başta olmak üzere emeği geçen herkese kendi adıma ve Gökçebey halkı adına teşekkür ediyorum.’’dedi.
Haber: Ayşe İslamoğlu