PAZARTESİ TOP BAŞI...DEVREK YADA EREĞLİ İLE HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK
Zonguldak Kömürspor teknik patronu Serkan Afacan gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor'un yeni teknik patronu Serkan Afacan, 22 Temmuz'da top başı yapacaklarını söyleyerek, ikinci etap kampını Bolu'da yapacaklarını ve 4 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyledi. Afacan ayrıca Bakacakkadı da yapacakları 1. etap kampında Devrek ya da Ereğli ile 1 hazırlık maçı yapacaklarını belirtti. 
''Hafta sonu seçmeler yapacağız''
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan, ''20-21 Temmuz tarihleri arasında Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ya da Fener sentetik sahasında seçmeler yapmayı planlıyoruz. Seçmeler konusunda yoğun bir talep var. Bizde yapacağımız seçmeyle bunu değerlendirmek istiyoruz. Yetenekli olan oyuncuları belirleyerek kampmıza getireceğiz. Seçmelerde hazırlık  maçları yaparak oyuncuları tespit etmeyi planlıyoruz''dedi.
''22 Temmuzda top başı yapacağız''
22 Temmuzda top başı yapacaklarını ifade eden Afacan, ''1.etap kampımızı 22 Temmuzda 100. yıl tesislerinde başlayacağız. Anlaştığımız oyuncularla beraber orada kamp yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. 10 Ağustos'a kadar orada kamp yapacağız. İnşallah 1. etap kampımız bizim için ve oyuncular için verimli geçecek. 1. etap kampında Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor yada Devrek Belediyespor'la 1 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz'''diye konuştu.
''İkinci etap kampı Bolu'da''
Zonguldak Kömürspor'un teknik  direktörü Serkan Afacan, ikinci etap kampının Bolu'da olacağını belirterek, ''2. etap kampını Bolu'da yapacağız. Bolu kampında 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. 17, 19, 22 ve 24 Ağustos tarihleri arasında hazırlık maçları yapacağız. Şuan için takımlar belli değil. Hazırlık maçlarının ardından ikinci etap kampını da tamamlayarak kente döneceğiz. İnşallah güzel şeyler olacak kimsenin bundan şüphesi olmasın dedi.
''Cuma günü 2 oyuncuyla anlaşacağız''
Cuma günü istanbul'a 2 oyuncuyla görüşmeye gideceklerini ifade eden Afacan, ''Prensip anlaşmasına vardığımız 2 oyuncu için İstanbul'a gideceğiz. Ufak tefek prüzler var. Onları da halledersek eğer orada anlaşmayı sağlayacağız. 2'si de oynayan kaliteli oyuncular. Biz Zonguldak Kömürspor'a yakışan oyuncuları kadromuza katıyoruz. Herkes bize güvensin. Hedef play off. Bizler ve ekibimiz bunun için çabalıyoruz''diye konuştu
Emre Can Bayram