Nefesler tutuldu, herkes Pazar günü oynanacak olan Keçiörengücüspor maçına odaklandı. Sezon başından beri maddi imkânsızlıklarla uğraşan Zonguldak Kömürspor, küçük bütçelerle takımı buralara kadar getirdi.
Başkan Süleyman Caner, yeri geldi işini gücünü bıraktı, yeri geldi ailesine zaman ayıramadı ama Kömürspor’u asla yalnız bırakmadı. Birde onlar yetmezmiş gibi kapalı tribün inşaatı nedeniyle maçlarımızı göçebe gibi Devrek İlçe Stadyumu oynadık.
Bunları neden mi söylüyorum? Sezon başında teknik patron Şenol Demir’e “bu takımı ligde tut bize yeter” denilmesine rağmen, takımımız pes etmeyerek, savaşarak ve mücadele ederek play off potasıyla arada ki puanı 6’ya kadar düşürdü.
Tabi ki Keçiörengücüspor maçıyla işimiz bitmeyecek. Ondan sonra kalan 5 maçı da kayıpsız şekilde atlatarak inşallah play off’un içerisinde yer alacağız. İnanıyorum ki play of’a kalırsak eğer bu takım favori takımlardan bir tanesi olacaktır.
Çünkü bizim takımımız, başka takımlar gibi parayla oynamıyor, sahaya yüreğini ortaya koyarak oynuyor. Haydi, sahipsiz kentin madenci çocukları, bizlerde bize düşen görevi yaparak Pazar günü Devrek İlçe Stadyumumuzda yerimizi alalım.
Bu saatten sonra bize düşen görev  sesimiz kısalana kadar takımımızı 90 dakika boyunca destek vermek.Bütün taraftar grupları sesleniyorum,  tek bedende birleşerek bu takımı eski günlerine tekrar geri döndürelim.
İnanıyorum ki, Zafer inananların olacak…