Süper Lige yükselecek takımların belirleneceği 1.Amatör Küme play off karşılaşmaları için kuralar çekildi. 

1.Amatör Küme play off kura çekimi bugün Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında yapıldı.
Kura çekimine Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bület Tuna, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Ürer, Amatör Spor Kulüpleri Yöneti Kurulu Üyesi Fikri Kayacan  ve takım yöneticileri katıldı.
Merkez A Grubundan, Üzülmezspor, Tersanespor, Merkez B Grubundan Kozlu Belediyespor, Çatalağzı Demirspor, Ereğli Grubu, Gülüç Belediyespor, Balıspor, Çaycuma Grubundan Saltukovaspor ve Kayıkçılar olmak üzere 8 takım kura çekiminde yer aldı. 
Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir katılan takımlra başarılar dileyerek, ''Kura çekimimizi yapmış bulunuyoruz. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Maçların fair play çercevesinde geçeceğine eminim. İnşallah hakkeden hedeflediği bir üst tura yükselecek''dedi. 
Play off karşılaşmaları 18 Ocak'da başlayacak. Çitf maç lig eleme usulüne göre oynanacak olan karşılaşmalar sonucunda grup birincileri bir üst tura yükselecek. Final müsabakalarında yine çift maç eleme usulü ne göre oynanacak.Grup birincilerinin direkt Süper Amatör Lige yükseleceği Play Off grubunda, finalde kaybeden iki takım 3’üncü takım olarak Süper Amatör Lig çıkmak için ter dökecek.
Yapılan eşleşmeler sonucunda kura çekimi şu şekilde oluştu.
A Grubu
1-Üzülmezspor
2-Saltukovaspor
3-Çatalağzı Demirspor
4-Balıspor
İlk maçlar
Balıspor-Üzülmezspor
Saltukovaspor-Çatalağzı Demirspor
B Grubu
1-Kozlu Belediyespor
2-Gülüç Belediyespor
3-Tersanespor
4-Kaçıkcılar
İlk maçlar
Kaçıkcılar-Kozlu Belediyespor
Tersanespor-Gülüç Belediyespor