PLAY OFF YOLUNDA ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan hafta sonu deplasmanda 3-2 mağlup ettikleri İnegölspor maçına değindi. 
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, İnegölspor karşısında  play off yolunda önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, Sancaktepeyi de yenerek yollarına devam etmek istediklerini söyledi. 
''Play off yolunda önemli bir galibiyet aldık''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, play off yolunda önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, ''Hafta sonu oynadığımız önemli bir maçtı. Play off sıralamasına tutunabilmemiz için önemli bir galibiyet aldık. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Tarfatarımıza da teşekkür ediyorum. Oraya gelerek bizleri desteklediler. Güzel bir galibiyet oldu.Maçı değerlendirirsek erken yediğimiz gol direncimiz düşürdü. Ondan çabuk kurtulduk ve beraberliği sağladık. 90+3'de gelen golle kazanmasını bildik. Daha önce de galibiyete ulaşabilirdik. Ama 90+3'de galibiyet çok sevindirici oldu''dedi. 
''Sancaktepe güçlü bir takım''
Sacantepe'nin güçlü bir takım olduğunu ifade eden Afacan, ''Sancaktepe bu ligde önemli bütçelerle kurulan bir takım. 7 haftadır onlarında yenilmezlik serisi var. İyi futbol oynuyorlar. Ama bizde bu maçı kazanmak istiyoruz. Seyirci ve saha avantajını kullanmak istiyoruz. Özellikle seyircimizi bu maçta kenetlenmiş şekilde görmek istiyoruz. Sosyal medya da görüyorum seyircilerimizin müthiş bir inanmışlığı var. Bizimde inanmışlığımız var. Bu maçı kazanmak istiyoruz''şeklinde konuştu.
''Hafta sonu taraftarımızı maça bekliyoruz''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, taraftarı maça davet ederek, ''Seyirci bizim için her zaman çok önemli. Zonguldak Kömürspor seyircisi bizim için artı olacaktır. Onları maçı davet ediyoruz. Lütfen gelsinler ve bizi desteklesinler. Beraber önemli işleri başaracağımızı düşünüyoruz. Bizde taraftarımızda inanmış durumda. Bunu herkese göstereceğiz. Hafta sonu da güzel bir galibiyet alalım''diye konuştu.
Emre Can Bayram