Dün sabah evinde vefat etmiş olarak bulunan Bacanağı Nazım Dursun'un ölümüyle ilgili bazı basın kuruluşlarında çıkan haberlerle ilgili kamuoyuna açıklama yapan AK Parti milletvekili Polat Türkmen bacanağından haber alınamadığı ile ilgili haberlerin doğru olmadığını söyledi.

 

Türkmen açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Bacanağım Nazım Dursun'un 06.10.2020 tarihinde vefat etmesi  üzerine asılsız ve gerçeği yansıtmayan haberler ile karşı karşıya kalmış durumdayız.

Olayın aslı şu şekildedir. Nazım Bey 05.10.2020 tarihinde Kilimli'deki evinde gece saat 22 sularında eşi Şükran Dursun'un kardeşi ve Benim de kayınbiraderim olan Ahmet Aygün ile telefonda görüşme yapmışlardır. Hatta uzun süre sohbet de etmişlerdir. Gece saat 24.00 sıralarında ise il dışında bulunan eşi Şükran Dursun ile de telefonda görüşerek sohbet etmişler ve sağlığı ile ilgili herhangi bir olumsuz bir şey olmadığını dile getirmiştir.

06.10.2020 tarihinde sabah saatlerinde eşi Şükran Dursun cep telefonundan ulaşamaması üzerine Kilimli'deki yakınlarını arayarak eve bakmalarını istemiştir. Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne de haber verilmesi üzerine eve polis nezaretinde girilmiş ve Nazım Bey yatağında uyur vaziyette ölü olarak bulunmuştur.

 

Hakkın rahmetine kavuşan Nazım beyin ölümü üzerinden yapılan haberlerde belirtildiği gibi kendisinden uzun süre haber alınamadı ile ilgili bir durum söz konusu değildir." (Haber Merkezi)