PRİMLER İÇİN BİLET FİYATLARI ARTTIRILDI
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, geriye dönük primlerin ödenmesi için bir sefere mahsus bilet fiyatlarını artırdı.
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor hafta sonu kendi sahasında Beyaz Grubun iddialı takımlarından Samsunspor'u konuk edecek. Ligde son haftalarda aldığı galibiyetlerle 18 puanla 5'inci sırada yer alan Kırmızı Lacivertli takım, seyirci desteği ile Samsunpor'u yenerek çıkışını sürdürmeyi planlıyor. Zonguldak Kömürspor'un zorlu Samsunspor maçı öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, Samsunspor maçı öncesinde bir sefere mahsus bilet fiyatlarını arttırdı. Amaç ligde geriye dönük ödenemeyen maç primlerinin ödenmesi. Bu kapsamda alınan karar neticesinde Açık tribün 20 TL, Kapalı tribün 40 Tl ve prtokol tribün ise 50 TL olarak açıklandı. 
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, hedeflerinin toplanan parayla oyuncuların primlerinin ödenmesi olduğunu söyleyerek, ''Ligde güzel bir hava yakaladık. İnşallah sezon sonunda hep beraber bu takımı hakettiği 1.Lige çıkaracağız. Bizler yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Ama biliyorsunuz ki sabit gelirimiz yok. O yüzden bir sefere mahsus bilet fiyatlarını arttırdık. Halkımızın duyarlı olmasını istiyoruz. Kimse art niyetli düşünmesin. Burada toplanan parayla oyuncuların geriye dönük maç primlerini vereceğiz. İnşallah hafta sonu tribün doldurarak bir bayram havası yaşayacağız''diye konuştu.
Emre Can Bayram