Zonguldak'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Eskiye nazaran bu sene protokol bayramlaşması sönük geçti.

Bayramlaşmaya, Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol şimşek, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ve yönetimi, 19. Dönem DYP Zonguldak milletvekili Ali Uzun, sendika yöneticileri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

PROTOKOL BAYRAMLAŞMASI SÖNÜK GEÇTİ

Geçtiğimiz yıllarda Camlı Köşkte yapılan protokol bayramlaşması geç saatte yapılıyordu. Ancak bu sene sabah saat: 09.00’da yapılınca katılım oranında azalma olduğu görüldü.

Camlı Köşk'teki bayramlaşmanın ardından Zonguldak Valisi Ali Kaban ve beraberindekiler Huzurevi'nde yaşlıları ziyaret etti. Daha sonra Zonguldak Valisi Ali Kaban ve beraberindekiler Polis Evi, Şehit Aileleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği ve Atatürk Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyarette bulunarak bayramlarını kutladı. Barış DOĞAN