Zonguldak PTT Başmüdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla ‘Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden’ adlı kampanya başlattı.
Kampanya kapsamında Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler, meslektaşları ve askerler için duygu ve düşüncelerini yazdıkları kartları görevlilere teslim etti. İl Emniyet Müdürlüğü giriş katında düzenlenen kampanyaya İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, emniyet müdür yardımcıları ve emniyet personeli katıldı. Tebrik kartları, 13 ilde belirlenen 127 polis ve jandarma karakoluna ücretsiz olarak gönderilecek.
Kampanya hakkında bilgi veren PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, 28 Haziran 2016’da başlayan kampanyaya ilginin yoğun olduğunu ifade ederek, “PTT bayramlarda ve özel günlerde nostaljik olan tebrik kartlarını terör bölgemizde görev yapan güvenlik güçlerimize herhangi bir ücret ödemeden oradaki kahramanca mücadelelerine ve çalışmalarına destek olmak amacıyla genel müdürlüğümüz bir kampanya başlattı. Bu kampanyada vatandaşlarımızdan duygu ve düşüncelerini bizler burada bayram yaparken onlara da bayram tadında bir gün geçirmek adına, onlara moral motivasyon vermek adına kampanya başlattık. Bu kapmaya terör bölgesi olan 13 ilde ve 127 adrese bu tebrik kartlarını gönderiyoruz. Bu kampanyayı 28 Haziran’da Zonguldak Valisi Ali Kaban’a ilettik ve kampanyamıza start verdik. Kampanyaya çok yoğun katılım olduğundan kartlarımız tükendi ve yeni kart talep etti. Bu kartlarımızı bu defa emniyet mensuplarımıza ve askerlerimize göndermek amacımız oradaki güvenlik güçlerimize moral desteği sağlamak. Müdürümüz bu konuya büyük hassasiyet gösterdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
İl Emniyet Müdürü Osman Ak ise, PTT Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmayı beğendiklerini belirterek, “Oradaki arkadaşlarımız için neler yapsak azdır. Bu memleket için vatan için hayatlarını ortaya koydular. Şimdiden bayramlarını kutluyoruz” diye konuştu.