CHP Ereğli Belediyesi Başkan adayı Müftüoğlu, Putin’den Randevu İstediğini Söylemişti...

Ali Şen İddiayı Doğruladı

CHP'den Ereğli Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Buket Müftüoğlu'nun geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında dile getirdiği, "Ereğli limanının Rusya'ya açılması için Rus Lideri Putin'den Ali Şen aracılığı ile randevu alma talebinde bulundum" sözleri kamuoyunda ses getirmişti.

Ereğli’de yayanın yapan Önder Gazetesi’nden Mustafa Kemal Bektaş’ın haberine göre Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı, Ali Şen, o iddiayı doğruladı.

Gazeteci Baktaş’ın telefonla görüştüğü Ali Şen, Müftüoğlu'nun bu yöndeki talebinin kendisine ulaştığını söyledi. Buket Müftüoğlu ve ailesini yakından tanıdığını, Fenerbahçe Spor Kulübünde görev yaptığı dönemde görevlendirdiği Müftüoğlu'nun verilen her işin üstesinden geldiğini belirten Şen şunları söyledi: “Buket, işinde de başarılı olmuştur, olmaktadır. Ereğli Limanının Rusya ile bağlantı sağlanması noktasında üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Komşumuz Rusya ile karşı karşıyayız. Gerek komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesinde gerekse ticaretin arttırılması noktasında hareket edilmeli. Buket Müftüoğlu'nun dedikleri doğrudur, hayal falan değildir. Getireceği her projeyi de desteklemeye gerekenin yapılması için adım atmaya hazırım" dedi.