Saadet Partisi İl ve İlçe teşkilatı Milletvekili adayları ile beraber pazar yeri esnafını ve merkez çarşısı esnafını ziyaret ederek, sıkıntıları yerinde dinledi.

24 Haziran seçimleri öncesinde Saadet Partisi İl ve İlçe teşkilatı milletvekili adayları ile beraber dün sahalara indi. Saadet Partisi 1.sıra Milletvekili Adayı Burak Erol, 2.sıra Milletvekili adayı Engin Zeren pazar yeri esnafını ve merkez çarşısı esnafını ziyaret ederek dertlerini dinledi.  Pazar yeri ve merkez çarşısı esnafları Saadet Partisi Milletvekili adaylarına büyük bir ilgi gösterdi.

Burak Erol; ‘’Cerrahi müdahale ve operasyonlar gerekiyor’’

Saadet Partisi birinci sıra Milletvekili adayı Burak Erol, “ Öncelikli Zonguldak halkına teşekkür ediyorum. Zonguldak caddelerinde gördük ki Saadet Partisine ihtiyaç ve çok büyük bir teveccüh var. Halk bizi gördüğü zaman ayağa kalkıyor ve sarılıyor. Çok yakın ve sıcak tokalaşıyorlar. Bizde diyoruz ki Zonguldak halkına bizi tercin ve seçerseniz sizin hizmetinizde ve emrinizdeyiz diyoruz. Zonguldak’ın sorunları yıllardır kenara itildi ve çok büyük sorunlar var. Cerrahi müdahale ve operasyonlar gerekiyor. Biz Sadet Partisi ve Milletvekili adayı Burak Erol olarak sorunlara Cerrahi müdahale ve bu operasyonları yapacağıma  söz veriyorum. Allah izin verirse biz bu seçimde utanmayacağız ve Zonguldak’ta büyük bir başarıya imza atacağız’’diye konuştu.

Erol; ‘’OHAL nedeniyle vatandaşlar milletvekili adaylarına çekincesi var’’

Vatandaşların OHAL nedeniyle milletvekili adaylarına bir çekincesi olduğunu ifade eden Burak Erol, ‘’Diğer rakip partideki arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Sahadaki vatandaşın OHAL’ dan kaynaklanan bir çekincesi var. İnsanlar düşüncesini ifade etmek istemiyorlar. Altı vatandaştan bir tanesi anketlere cevap vermiyor. Bu ortamda seçime gitme ne kadar doğru tartışılır. İnanıyorum ki Türk Milleti gerekeni yapacaktır. 15 yıldır bir iktidar var ve bu iktidarın yapamadıkları var. Biz Saadet Partisi olarak Türkiye’nin bütün sorunlarını çözmeye talibiz. Sadet Partisi Mutlaka Zonguldak’ta vekil çıkaracak bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Emre Can Bayram