SAADET PARTİSİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI DEVREK'TE TANITTI
Saadet Partisi (SP) Devrek’te Zonguldak Milletvekili adaylarının tanıtımı için basın toplantısı düzenlendi. 
Saadet Partisi Devrek İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen kahvaltı programda adaylar kendilerini tek tek teşkilata tanıttı. Tanıtım töreninde il yönetimi, ilçe başkanları ve diğer teşkilat üyeleri hazır bulundu. Aday tanıtım toplantısında konuşan Devrek Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Öztürk, "Biz Saadet Partisi teşkilatı olarak Büyük Birlik Partisi (BBP) ile beraber 'Milli İttifak' dediğimiz ittifakla seçime gireceğiz. 7 Haziran 2015 tarihinde genel seçimler yapılacak ve ülkemizin 5 yıllık geleceği planlanacaktır. İslam coğrafyasında ortalık kan revan içinde. Biz şuna inanıyoruz ki, bu sefer Saadet Partisi mecliste temsil edilmez ise gidişat çok kötü. Biz adımız gibi eminiz ki, bu sefer el birliği içerisinde çalışarak, çabalayarak adaylarımızla beraber meclise gireceğiz. Milli görüşün tek temsilcisi SP’dir” dedi. 

Zonguldak 1. sıra Milletvekili adayı Yusuf Çetin, 3. sıra adayı Derya Özmekik, 4. sıra adayı Abdullah Gündoğdu ve 5. sıra adayı Mustafa Taşçı’nın hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan, Derya Özmekik ise, ” Şu andaki ilçemizde vahim bir durum söz konusudur. Farkındayız ki Devrek sahipsizdir ve Devrek’in artık bir sahibe ihtiyacı vardır. Her seçim önemlidir ama bu seçim geçmiş seçimlerden daha önemlidir. İnşallah 7 Haziran da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde SP olarak farkımız ortaya çıkacaktır. Ben özellikle Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin kurmuş olduğu bu ittifakta bana bir bayan aday olarak söz verme hakkı tanıdıkları için bütün hanımlara ve partimize teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. 
Saadet Partisi Zonguldak 1. sıra Milletvekili adayı Yusuf Çetin yaptığı konuşmada, ”Zonguldak ve Türkiye artık sahipsiz. Her seçim döneminde Zonguldak’tan gönderdiğimiz vekil arkadaşlarımızın Zonguldak’la ilgilenmemeleridir. İnşallah 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde her beraberce göreceğiz ve inşallah Derya Özmekik hanımefendinin de ifade ettiği gibi Devrek'te ki 83 köyümüz, bir beldemiz, beş tane merkezde ki mahallemiz ile 44 bin seçmenimizle Devrek adına hep beraberce kucaklaşacağız" ifadelerini kullandı. 
Toplantının ardından vatandaşlar milletvekili adaylarına sorular sordu.