Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar Genel Maden İşçileri Sendikası’na(GMİS) tebrik ziyaretinde bulundu.

9 Nisan 2019 tarihinde İl yönetimi ile birlikte, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil’i makamında ziyaret eden Kar, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak şunları söyledi:

“Daha önceki arkadaşların yaptıklarından daha iyi şeyler yaparak, geride övünç kaynağı yıllar bırakmanızı temenni ediyorum. İnşallah başarılı bir şekilde 2nci, 3ncü Genel Kurullar yaparak bölgemizin, ülkemizin kalkınmasına büyük katkılar sağlarsınız. Bizlere, vereceğiniz her türlü mücadelede ne görev düşüyorsa biz o desteği, katkıyı daha önceleri olduğu gibi bundan sonra da vereceğiz. Bundan kesinlikle kuşkunuz olmasın.”

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Genel Maden İşçileri Sendikası büyük bir camia, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Zonguldak’ımızın, ülkemiz kalkınmasına katkıda bulunan bir kurum. Bu kurumların temsilcisi olmaktan gurur duyuyoruz. Bu kurumu ayakta tutmak tek başına yapılabilecek bir iş değil. Zonguldak, bölgemiz ve ülkemiz için mücadele verirken başta siyasi partiler olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarının desteğini almak eskiden olduğu gibi bundan sonra da ilkemiz olacaktır.” dedi.

Saadet Partisi İl Yönetiminin ziyaretinde GMİS Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak ve Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de hazır bulundu.