SAHA İNCELENDİ, KARAR VERİLDİ 
Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)bağımsız denetçileri Tuğrul Hocaoğlu ve Muhammet Koparmal Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunu incelemeleri sonrasında maçların burada oynanıp oynanmayacağını konusunda raporunu hazırladı.  Bağımsız denetçiler, sahanın yeniden bakıma alınarak eski gücüne kavuşturacaklarını ve maçların burada oynanması konusunda sakınca olmadığını açıkladılar. 
***************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor iç sahada maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)bağımsız denetçileri Tuğrul Hocaoğlu ve Muhammet Koparmal tarafından inceleme yapıldı.
Türkiye Futbol Federasyonu bağımsız denetçileri Tuğrul Hocaoğlu ve Muhammet Koparmal, özellikle kale önlerindeki göletleri ve sahanın dranajı hakkında tespitlerde bulundu. Bağımsız denetçiler Hocaoğlu ve Koparmal sahanın yoğun antrenman programı ve maç trafiği nedeniyle yorgun düştüğünü söyleyerek, yeniden bakıma alınarak havalarında güzel gittiği takdirde eski gücüne kavuşacağını söyledi. 
Toplantı yapıldı
İncelemelerin ardından Sporcu fabrikasında toplantı yapıldı. Toplantıya , Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)bağımsız denetçileri Tuğrul Hocaoğlu ve Muhammet Koparmal, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner katıldı. 
Serbest denetçiler, Hocaoğlu ve Koparmal İl Müdürü Yüksel'e ve Başkan Caner'e sahanın bakıma alanacağını ve Zonguldak Kömürspor'un maçlarını oynamasından şuan için bir sakınca olmadığını söyledi. 
Ayrıca bağımsız denetçiler Tuğrul Hocaoğlu ve Muhammet Koparma, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'e mümkün olduğunca maç öncesinde antrenman için sahanın kullanılmamasını  istedi. Öte yandan denetçiler öğlen saatlerinde kentten ayrılarak hazırladıkları raporları Türkiye Futbol Federasyonuna ulaştıracak.
Emre Can Bayram