SAHANIN İYİ OLMASI BİZİM İÇİN AVANTAJ 
Zonguldak Kömürspor'un Kaptanı Sinan Ören gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören, antrenmanlarına uzaktan eğitimlerle devam ettiklerini söyleyerek, korona virüs nedeniyle verilen aranın sahalara yaradığını ve kendileri için bu avantaj olduğunu söyledi. 
''Kondisyonumuzu koruyoruz''
Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören, ''Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kondisyoner hocamız Barış Şeref'in uzaktan eğitimleri ile kondisyonumuzu korumaya çalışıyoruz. Antrenmanlara bütün arkadaşlarımız katılım sağlıyor. Ben inanıyorum ki lig başlayana kadar hazır bir hale geleceğiz. İnşallah sezonu en iyi yerde bitireceğiz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın''diye konuştu.
''Taraftarı çok özledim''
Zonguldak'ı özlediğini ifade eden Ören, ''Zonguldak benim ikinci evim. Orada güzel anılarım var. Unutmam mümkün değil. Orayı seviyorum. Taraftarımızı da özledim. Ama malesef ki korona virüs nedeniyle maçlar seyircisiz oynanacak. Olsun. Onlar bizi her yerde destekler. Bu taraftara herşeyi en güzeli yakışıyor''şeklinde konuştu. 
''Korona nedeniyle verilen ara sahalara yaradı''
Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli kalecisi Sinan Ören, sahanın düzelmesine sevindiklerini belirterek, ''Korona virüs nedeniyle ara verdiğimiz bu arada sahanın düzelmesi bizleri mutlu etti. Çünkü maç temposu ve tesisimizin olmamasından dolayı sahanın zemini kötüydü. Bu verilen ara sanırım sahalara yaradı. Devrek sahası da iyiymiş. Aldığımız bilgiler yönde. Sahanın iyi olması bizim için avantaj''dedi.