BAŞKAN KURNAZ GÖREVİ BIRAKTI
Gelikspor'u geçtiğimiz sezon şampiyonluğa taşıyan Başkan Alaattin Kurnaz, görevi bıraktığını açıkladı. 
Zonguldaklı işadamı Alaattin Kurnaz geçtiğimiz sezon devraldığı Süper Amatör Lig takımı Gelikspor'u şampiyonluğa taşıyarak büyük başarı göstermişti. Bölgesel Amatör Lige yükselme play off final maçında Devrek Belediyespor'a yinelerek Bölgesel Ligin kapısından dönen Gelikspor Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz yeni sezonda başkanlığı bıraktığını açıkladı. Başkan Kurnaz, iş yoğunluğundan dolayı başkanlığı bıraktığını ve ama her zaman Gelikspor'a desteğinin devam edeceğini söyledi. 
''İş yoğundan dolayı dinlenme kararı aldım''
Gelikspor Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz, dinlenme kararı aldığını söyleyerek, ''Maçlar bitince Gelik Belediye Başkanıma söyledim. Bu sene ben Gelik Belediye Başkanımıza devrettim. Şuanda kongre kararını bekliyorum. Kongreye gittiğimiz zaman bırakmış olacağım. İşlerim yoğun biraz da aileme zaman ayıracağım. Bu sene dinlenme kararı aldım''dedi. 
''İş yoğundan dolayı Kömürspor'un teklifini geri çevirdim'''
Zonguldak Kömürspor'un teklifini bile geriçevirdiğini ifade eden Başkan Kurnaz, ''Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanımız Süleyman Caner ve Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan aradı. Onlarada söyledim. İşlerimin yoğunluğundan dolayı yönetime giremeyeceğimi söyledim. Ama her zaman maddi manevi destek vermeye devam edeceğim.  Altyapıdaki çocuklara malzeme desteğimiz olduç Devam edecek. Zonguldak Kömüürspor hepimizin. Burada amatör kulüplere de ellimden gelen desteği vermeye çalışıyorum. Bu sene kendimi dinlemeye aldım''diye konuştu.
Gelikspor'un Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz, Gelikspor'un tesisleşme altyapıya önem vermesi gerektiğini belirterek, ''Gelikspor ile projelerimiz her zaman var. Orada ilk önce bir tesisleşmeye gideceğiz. Ondan sonra da altyapımımız iyi olacak. Bu sene onları bıraktım ama her zaman onlarla beraber olacağım. Onun için bir tesis yapmamız lazım ve altyapıya da sahip çıkacağız. İlerki zamanlarda orada daha güzel şeyler olacak''şeklinde konuştu.
Emre Can Bayram